HAUTAUSTOIMISTOHAKU

Hautaustoimistohaku

Hautaustoimisto auttaa kaikessa hautajaisiin liittyvässä. SHT-Tukun hautaustoimistohausta löydät lähimmän hautaustoimistosi helposti.

Hautaustoimistohakuun >>

Hautaustoimistoon kannattaa olla yhteydessä jo aikaisessa vaiheessa, sillä hautaustoimiston työntekijät osaavat auttaa paitsi hautajaisten järjestelyissä myös kaikissa muissa omaisen kuolemaan liittyvissä asioissa. Suuren surun kohdatessa on tärkeää, että ympärillä on ammattilaisia, jotka tietävät mitä tehdä, ja tekevät sen empaattisesti ja huomioonottavasti.

Hautajaisten järjestämisessä on monia yksityiskohtia, joita ei välttämättä kukaan ole ajatellut etukäteen. Tältä sivustolta saa tietoa niistä, ja hautaustoimistot vastaavat kaikkiin kysymyksiin. Hautaustoimisto voi esimerkiksi hoitaa yhteydenpidon seurakuntaan ja järjestää ajan ja paikan siunaukselle. Hautaustoimistolla voi olla yhteistyökumppaneita tai vähintäänkin tietoa toisista yrityksistä, jotka tarjoavat hautajaisissa tarvittavia palveluita. Tällaisia yrityksiä ovat esimerkiksi kukkakaupat ja pitopalvelut. Hautaustoimiston kautta hankitaan myös arkku ja mahdollinen uurna.

Myös hautajaisten jälkeen hautaustoimistoista on paljon apua. Ne auttavat hautamuistomerkin suunnittelussa ja hankinnassa, ja monet hautaustoimistot myös hoitavat perunkirjoituksia.

Valkoinen uurna
hautajaisten kahvipöytä